Cautare

523 de rezultate pentru "note examen suplinitori" (2.54 secunde)
la note scăzute la purtare, sau mai degrabă condamnată la o corigenţă în B.
Paradoxal, in tot circul asta, Romania a primit note bune la Bruxelles, pentru prima data chiar mai bune decit bulgarii.
Partizanii integrarii la 1 ianuarie 2007 si ei pun presiuni asupra guvernului cand e vorba de note de plata si avantaje.
Nu ne mana de la spate nici o dorinta expresa de a intelege toate tainele fizicii, pur si simplu eram „vanati”, obligati sa platim contravaloarea unor meditatii care nu ne faceau nici mai destepti, nici mai cunoscatori intr-ale materiei, in speranta unor note mai de Doamne-ajuta.
Acum are 11 note bune obţinute de la 11 guverne UE, insă majoritatea foste comuniste, care au intrat in clubul Uniunii abia in 2004.
Recitesc niste note vechi, din iunie ‘90, cu sentimentul ca timpul s-a asternut peste intamplarile de-atunci, fara sa clarifice nimic.
Ba mai mult, cu note destul de mari pentru "conditia lor" de vesnici codasi ai clasei sau corigenti. In tot acest timp, Ministerul Educatiei se face ca nu stie de ce se intampla in propria ograda.
Cine stie ce note de convorbiri vor fi scris ofiterii care ma anchetau la sediul din Rahova sau acasa. Cine stie ca trasnai vor fi fiind in transcrierile convorbirilor telefonice...
Nu sunt probe materiale directe, angajament, note informative, dar si probele circumstantiale, indirecte, conteaza. Se formeaza o imagine, ea persista, si atunci orice politician - dependent de imaginea sa - plateste un pret.
Rog pe cei ce l-au cunoscut si apreciat sa adauge acestei note, la comentarii, cateva ganduri. Poate nea Puiu le va citi si se va bucura.
Pozitii din care au dat tot timpul note de buna purtare si lectii de moralitate obligatoriu de urmat.
Numarul de note nu va mai fi normat in regulamente. Deciziile urmeaza sa fie adoptate in mod oficial prin modificarea ROFUIP.
Pe de alta parte, un securist "sadea", cum a fost Liviu Turcu, da note de buna purtare unora sau altora, fara a dovedi, cu acte, colaborationismul unor personaje aflate, mai mult sau mai putin, in prim-planul vietii noastre politice.
Par a fi niste politicieni extrem de exigenti cu ei insisi, ca niste elevi silitori care vor note si mai mari.
Ce nu-mi place sint alte lucruri, ca acum, dintr-o data, domnii din Europa doresc redeschiderea adoptiilor, ba chiar o impun, vor sa ne facem bine la capitolul agricultura, desi sintem constienti ca noi putem primi note bune aici.
Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat de cate note va avea nevoie un elev la fiecare materie incepand cu anul urmator.
Nici diplomatii acreditati in Romania, carora le-a fost consacrat, prin traditie, ca la fiecare inceput de an, discursul nu le-a prea oferit prilejul unor note informative cat de cat relevante.
Sau isi imagineaza cineva ca daca elevii vor obtine note mari, aceasta va fi musai rodul faptului ca sunt bine pregatiti?
Revenirea la rampa a unui al doilea guvern Tariceanu, dupa ce a lalait mai mult de doi ani o partitura incropita din note false, acompaniat de un duo dezacordat, seamana exact cu reaparitia pe scena a unui interpret care nu a fost aplaudat nici macar de catre membrii familiei si ai gastilor de cartier pentru prestatia sa anterioara.
Din toata aceasta daravela, pare a castiga doctorul Sorin Oprescu, cel care pare a avea multe atuuri in maneca, de la sprijinul domnului Iliescu si pana la un discurs politic lipsit de stridente si note false.
google-analytics.com